Portfolio

vorige
volgende

Op deze pagina kun je nog meer foto's bekijken. Zo krijg je nog een beter beeld van wat voor foto's je kunt verwachten wanneer je een shoot boekt.

In de kijker

Website Assets-Arch Outline

Gezin & Motherhood

Newborn

Zwangerschap

Klik om de gallerij te bekijken:

Als je zwanger bent veranderd er veel. In je lijf, in je huis, alles wordt voorbereid op de komst van jullie kindje. Misschien geniet je van je zwangerschap, misschien hoop je dat het gauw voorbij is. Maar 1 ding is zeker, dit is een bijzondere periode en voor je het weet is jullie kindje er en kun je je niet meer voorstellen dat hij of zij er nog niet was. Hoe waardevol is het om dan nog even terug te kunnen kijken naar je mooie zwangere buik en het moment dat jullie echt nog "in verwachting" waren.. Zwangerschapsshoots doe ik als het even kan tijdens de zonsondergang of zonsopkomst tijdens het golden hour, voor het allermooiste licht! Fijne locaties zijn bijvoorbeeld in Zeegse, bij het Hemelriekje bij Gasselte of bij de Heemtuin in Muntendam. 

Zwangerschapsshoot

Jullie pasgeboren baby, daar kun je niet genoeg foto's van hebben! Helemaal waardevol zijn de foto's waar je als moeder of als gezin op staat, want die maak je vaak niet zo snel zelf met je smartphone. Onderstaande foto's kun je verwachten bij een newbornshoot. Een newbornshoot doe ik in de regio Groningen, Drenthe en Friesland, thuis in jullie eigen omgeving.

Newborn

Je kinderen veranderen supersnel. Over een half jaar zien die snoetjes er alweer anders uit dan nu en sowieso als gezin op de foto staan komt bijna niet voor. Vaak mis jij als moeder op de foto, omdat jij degene bent die de foto maakt. Met een gezinsshoot of motherhood shoot leg ik jou als moeder ook mooi en liefdevol vast, of als gezin. Als gezinsfotograaf in Groningen en omgeving maak pure en ongedwongen foto's van jullie en leg vooral de liefde en het plezier vast. Kijk vooral niet naar mij en mijn camera, maar naar je meest kostbare bezit, je kinderen. Dan straal je als vanzelf.

Gezin & Motherhood

-Lisa

Vorige maand een minishoot geboekt bij Iris en niets hieraan voelde mini. In de korte tijd dat we samen doorbrachten heeft ze ons gezin prachtig op de foto gekregen. Zelfs onze peuter van 3 en baby kreeg ze aan het lachen en op beeld. Eenmaal de foto's terug gekregen werd ik er gewoon emotioneel van, zo mooi. Dankjewel Iris!

Ik werd er gewoon emotioneel van, zo mooi.

Neem nu contact op om je shoot in te plannen.

Let's make magic together.