Fotoshoots

Informatie over de fotoshoots in Drenthe, Friesland en Groningen

Wanneer je een fotoshoot boekt, of het nou een newborn fotoshoot is voor jullie pasgeboren baby of dat je als vrouwelijke ondernemer mij vraagt als personal branding fotograaf, we maken er een feestje van! Het is mijn belangrijkste doel om jou een fijne tijd te bezorgen, want als jullie het fijn hebben is dit ook terug te zien op de foto's. We zetten de tijd even stil en maken samen een herinnering waar jullie voor altijd op terug kunnen kijken.

Jullie mogen jezelf zijn, hoeven niet steeds in mijn lens te staren en een ongemakkelijke glimlach op te zetten. Als dat is waar je naar op zoek bent, dan is het beter dat je even verder kijkt. Maar als je graag oprecht wilt lachen, ontspannen, knuffelen en in bent voor een leuk uitje, klik dan nog even verder. 

Niet alleen foto's, maar een herinnering

02. Newbornshoot

01. Zwangerschapsshoot

04. Personal Branding shoot

05. Bruiloft

03. Gezinsshoot


Wil je graag foto's van je zwangerschap? als zwangerschap fotograaf in Groningen, Drenthe en omstreken leg ik graag jullie liefdevolle momenten vast, als tijdloze herinneringen voor later. De fotoshoot draait om verbinding en uitkijken naar jullie kindje.


Sta je als moeder bijna nooit op de foto met je kinderen? Laat staan met elkaar als gezin? Als gezinsfotograaf in Groningen, Drenthe en Friesland leg ik graag jullie liefdevolle momenten vast, als tijdloze herinneringen voor later. Voor de kleintjes neem ik mijn vosje mee. De fotoshoot draait om verbinding, samen spelen en plezier.

Als ondernemer is het zó belangrijk om zichtbaar te zijn, bijvoorbeeld met foto's op je website en sociale media. Mensen kopen graag van mensen, ze willen graag weten wie de persoon achter een bedrijf is. Wil jij als ambitieuze vrouwelijke ondernemer graag toffe, veelzijdige foto's laten maken?

Ik biedt verschillende personal branding fotografie pakketten aan. Voor startende ondernemers, maar ook de moedige, ambitieuze vrouwen die echt willen knallen en foto's willen die dit uitstralen!

Jullie trouwdag is een unieke dag. Een dag waar je lang naar uitkijkt en een dag die jullie samen intens gaan beleven. Een dag waarop er zoveel gebeurt, dat je het onmogelijk allemaal kunt onthouden. Daarom maak ik als trouwfotograaf foto’s voor jullie als een verslag van jullie bruiloft. 

De grote én kleine momentjes op een persoonlijke manier vastgelegd. 

Ben je zwanger of hebben jullie net een baby gekregen? Als newborn fotograaf in Groningen, Drenthe en Friesland leg ik graag alle details van jullie baby en jullie liefdevolle momenten vast, als tijdloze herinneringen voor later. Ik ga hierbij op een rustige, ontspannen manier te werk en met heel veel geduld.Meer info

Meer info newbornshoot

Meer info

Meer info

Waar wil je meer over weten?

Website Assets-Arch Outline

-  Rianne

Een hele fijne en ongedwongen newborn shoot gehad met iris na de geboorte van onze dochter! Niks moet en alles mag en dat was terug te zien in het resultaat! De foto´s zijn prachtig geworden. echt een aanrader!

Website Assets-Arch Outline

- Peter & Lydia

"Iris, wat hebben wij weer een ontzettend leuke shoot met jou als fotograaf gehad!
In januari al een prachtige newbornshoot en nu een gezinsshoot tijdens het gouden uurtje.

Wat heb jij een mooie omgeving uitgezocht, een natuurgebied in Zeegse.
Afgelopen week hebben we de foto´s van jou ontvangen... en wat zijn ze mooi! Zo hoe wij gehoopt hadden. In 1 woord, WAUW! Hier gaan wij enorm van genieten.
Kwaliteit is super mooi, je werkt erg zorgvuldig en bent persoonlijk. Iets waar wij van houden."

Website Assets-Arch Outline

- Stephanie

"Lieve Iris,

De foto's zijn echt prachtig! Dat het hard waaide en dat onze dochter er soms geen zin in had is helemaal niet te zien op de foto's.
Zo waardevol om ons meisje Lynn er ook een soort van bij op te hebben.
We zijn zo dankbaar! Ik kan er wel van huilen. Je doet duidelijk met veel liefde je werk.

We kunnen je niet genoeg bedanken!"

Lieve woorden