Personal branding Fotoshoot Drenthe, Groningen & Friesland

Mensen kopen graag van een persoon, niet van een bedrijf. Het is daarom, vooral voor ondernemers met een persoonlijk merk, heel belangrijk om je klanten te laten zien wie het gezicht achter jou bedrijf is. Laat verschillende kanten van jezelf zien, beelden van hoe je aan het werk bent, hoe je werkplek eruit ziet. Alles wat iets zegt over jouw bedrijf en jouw inspiratie kun je gebruiken in je verhaal naar jouw klanten toe.  

Ik help je graag aan een uitgebreide en persoonlijke beeldbank voor jouw bedrijf. Mijn stijl van fotograferen is ongedwongen, spontaan, nuchter. Ik maak een variatie aan beelden zodat je zelf kunt kijken hoe jij jezelf wilt laten zien aan jouw klanten. Denk aan sfeerbeelden, details, portretten maar ook foto's dat je aan het werk bent.
Ik ben er voor ondernemende moeders en vrouwen die een creatief bedrijf hebben, die werken met hun handen, maar ook met hun gevoel. Voor ondernemende vrouwen die werken op het gebied van gezondheid of ouderschap. Voor coaches, fotografen en moeders die met passie een onderneming zijn gestart omdat ze een missie hebben en de wereld een beetje mooier willen maken met wat zij doen.

Spannend? Ja, misschien. Maar jij hebt al vaker stappen gezet die spannend zijn en jij weet dat het je uiteindelijk veel meer oplevert dan blijven wachten in je comfort zone! Ben jij klaar om de volgende stap te zetten binnen jouw bedrijf? 


Wil jij graag:
  • een fotograaf en ervaringsdeskundige die rustig is en jou stap voor stap door de shoot heen helpt met praktische tips en aanwijzingen?
  • meer dan alleen foto's, maar ook een persoonlijk uitgewerkt concept voor de uitstraling van jouw bedrijf waarmee jij je visie en kernwaarden weer even scherp in beeld krijgt?
  • Een compleet verzorgde shoot, waarbij je de mogelijkheid hebt om ook haar en make-up te laten verzorgen? Alles even uit handen kunnen geven, zodat jij alleen maar jezelf hoeft te zijn?
  • Naast foto's ook nog bewegend beeld van jezelf om nog meer de persoonlijke connectie te maken met bezoekers van je website en je volgers op sociale media?

Bekijk hieronder de verschillende mogelijkheden voor een personal brandingshoot voor vrouwelijke ondernemers in Drenthe, Groningen en Friesland.

* Alle prijzen zijn exclusief BTW en reiskosten.

Personal brandingfoto's voor creatieve ondernemers en vrouwen met een missie

Brandingfoto's voor ambitieuze vrouwen

Het is zó belangrijk dat je als ondernemer laat zien wie jij bent en waarom je doet wat je doet. Zo leren je klanten jou kennen en bouw je aan vertrouwen. Sprekende foto's van jou zijn daarbij onmisbaar! 

Personal Brandingshoot Basis

Dit pakket is heel geschikt als je nog niet zoveel budget hebt om te investeren als starter en een paar foto's wilt van jezelf om op je website te gebruiken of jezelf een keer voor te stellen op sociale media. 

inclusief:
- Vragenlijst per mail
- telefonische kennismaking
- 60 minuten fotografie
- 10 foto's uitkiezen in een online galerij
- 1 locatie naar keuze 
- 1 kledingwissel
- digitale aanlevering van bestanden

€299

Personal Branding shoot - Powerboost

Dit pakket is heel geschikt voor de ambitieuze vrouwelijke ondernemers uit Groningen, Drenthe en Friesland die echt iets willen neerzetten met hun bedrijf en foto's willen die hun missie en visie ondersteunen. Hele afwisselende foto's en een uniek concept afgestemd op jou en je bedrijf.

Inclusief:
- Uitgebreide vragenlijst per mail
- Telefonische kennismaking of via facetime
- 2 uur fotografie
- 40 foto's uitkiezen in een online galerij
- 2 of 3 locaties naar keuze (excl. reiskosten en huur)
- 3 of 4 kledingwissels
- Digitale aanlevering van de bestanden in zowel groot formaat als websize

€599

Dit pakket is voor de vrouwelijke onderneemster die echt wilt investeren in zichtbaarheid en vertrouwen en connectie opbouwen met volgers en toekomstige klanten. Voor de ondernemende moeder die uit haar comfort zone durft te stappen en het aandurft om in beweging te komen, letterlijk!

Inclusief:
- alles van "Personal Branding - Powerboost"
- 3 uur foto- en videografie
- 3 video shots met bewegend beeld van jou om te gebruiken in je story's of op je website
Personal Branding - all in

Ik ga ervoor

€899

Personal Branding abonnement

Dit pakket is voor de vrouwelijke ondernemers die veel content maken en graag regelmatig nieuwe foto's willen laten zien, door de verschillende seizoenen heen, om jouw ideale klant steeds te blijven aanspreken. En het voordeel is, hoe vaker je het doet, hoe minder ongemakkelijk het is om voor de camera te staan!

Inclusief:
- 4 x 60 minuten fotografie
- Styling advies
- Meerdere locaties en kledingwissels
- Exclusief reiskosten en evt. locatie huur
- Digitale aanlevering van bestanden in groot formaat en websize
- Inclusief 25 foto's per shoot

Optioneel: 
- Video shots 

1999
1500

-Wendy, coachpraktijk Leersaam

Dank Iris voor de fijne fotoshoot, waarin je mij op mn gemak stelde en waardoor het resultaat van de foto's prachtig is geworden! Ik beveel je zeker aan bij iedereen die een ontspannen zakelijke fotoshoot wil! 

Je stelde mij op mijn gemak waardoor het resultaat van de foto's prachtig is geworden!