Over mij

Website Assets-Arch Outline
  • Moeder van 3 prachtige kindjes; Boaz, Yma & Joël
  • Borstvoedingsmama
  • Bewust en natuurlijk moederschap
  • Moeder zonder moeder
  • Warm, geïnteresseerd, eigenwijs, gezellig
  • Afgestudeerd als maatschappelijk werker
  • Christen
  • Wordt blij van picknicken, de zon, vakanties, het strand, mooie zonsondergangen, fijne gesprekken, op avontuur gaan en natuurlijk mooie beelden maken!

Jouw fotograaf en coach

Hi, ik ben Iris!

Mijn verhaal als fotograaf begon met mijn moeder die ernstig ziek werd en overleed in het jaar dat ik startte met fotograferen. Dat grote verlies, in combinatie met het zelf moeder worden, maakte dat ik ervaarde hoeveel waarde foto's hebben. Je kunt even terug in de tijd en ze geven je letterlijk herinneringen, aan details die anders met de tijd vervagen. 

Het begon met mijn moeder die ziek werd

Toen ik zwanger was van onze oudste groeide mijn verlangen om echt iets met fotografie te doen rondom moederschap en ben ik veel cursussen en workshops gaan volgen. De foto's die ik nu heb van mijn moeder en mijn opgroeiende kinderen zijn zó waardevol en daarom is het mijn missie om zoveel mogelijk moeders en kinderen te voorzien van fijne herinneringen voor later. Daarnaast is het mijn wens om andere moeders te helpen om ook meer vrijheid en ontspanning te ervaren en verbinding met hun eigen dromen door middel van coaching en personal branding fotografie.

Mijn missie als fotograaf en coach

Nog meer wat ik je wil vertellen

Mijn fotografie stijl is ongedwongen en met natuurlijke tinten en kleuren. Jij verdient als moeder liefdevolle en spontane foto's van je gezin en waar jij zelf ook op staat. Ik creëer een ongedwongen sfeer waarin jij je op je gemak voelt voor de camera en poseren doen we zo weinig mogelijk. Foto's waar je nu ontzettend blij van wordt en die met de jaren alleen maar meer waarde krijgen.

Wat klanten zeggen over mij

"Iris is heel kundig in wat ze doet en ze is heel lief voor kinderen tijdens de fotoshoot. Onze dochter voelde zich meteen op haar gemak bij Iris."

"Mijn man vindt een fotoshoot maar ongemakkelijk, 
maar Iris creëert een fijne ongedwongen sfeer."

"Iris werkt heel zorgvuldig en straalt rust uit, waardoor de kinderen ook rustig werden."

"Als fotograaf vond ik je erg geduldig, liefdevol en voorzichtig omgaan met onze baby. Je nam echt de tijd voor ons"

Kennismaken?

Het is belangrijk om een fotograaf te kiezen waar je een klik mee hebt. Mooie foto's zijn belangrijk, maar als jullie je tijdens de fotoshoot niet op je gemak voelen, dan is dat ook terug te zien in het eindresultaat. 

Wat ik in mijn foto's graag wil laten zien is verbinding tussen mensen. Liefdevolle momenten, echte emoties, foto's waar je later met een lach of een traan naar kunt terug kijken. Het leven is niet perfect en ik wil ook niet alleen maar perfect geposeerde plaatjes laten zien.

Kernwoorden die mij als fotograaf en persoon omschrijven zijn; rustig en geduldig, betrokken en nieuwsgierig naar jullie verhaal, gedreven in wat ik doe en een gevoelsmens.

Graag leg ik jullie tijdens een fotoshoot op een ontspannen manier vast, die bij jullie past, zonder te veel te poseren. Om de liefde, het ouderschap, het nieuwe leven te vieren. Zullen we kennis maken?

Naar Shoots