Zwangerschap Fotograaf Groningen

Lieve mama (to be),

Foto’s spelen een belangrijke rol in de herinneringen die we in ons hart bewaren. Sommige momenten wil je nooit vergeten, zoals je pasgeboren baby die heerlijk in je armen ligt, de ondeugende lach van je peuter en je ronde buik waar jullie kindje in groeit. Ik weet als moeder en fotograaf maar al te goed hoe snel de tijd gaat met jonge kinderen en hoe weinig je vaak zelf op de foto staat, of als gezin.

Je zwangerschap is een hele bijzondere periode die erom vraagt om vastgelegd te worden, zodat jullie altijd kunnen terugblikken op deze speciale tijd. Je mooie ronde buik, samen dromen over hoe jullie leven er straks uit zal zien, misschien ook wel zorgen die er nu al zijn. 

Weet je nog, die mooie ronde buik? Samen fantaseren hoe jullie het zouden gaan doen als papa en mama. Laat mij de grappige en liefdevolle momenten voor jullie vastleggen, waar je later zo fijn op terug kijkt.

Zwangerschapsshoot

Deze fotoshoot kan met alleen de mama, de mama en papa of het hele gezin. Ook kan de fotoshoot zowel buiten in de natuur, als binnen bij jullie thuis of bijvoorbeeld op een toffe industriële locatie. De mooiste tijd voor een zwangerschapsreportage is tussen de 32e en 37e week, omdat de buik dan vaak mooi rond is en daarom mooi is om te fotograferen en je nog fit genoeg bent hiervoor. Neem dus tijdig contact op om een afspraak te maken zodat we zeker weten in de beste periode iets kunnen afspreken. 

Liefdevolle foto's van je zwangerschap

Just a few impressions

The full story

Your loveliest moments

- Fotoshoot op locatie naar keuze
- Professionele nabewerking
- Uitgebreid kledingadvies
- Mogelijkheid tot lenen van jurken uit de client closet
- alle foto's (ongeveer 50) in hoge resolutie, dus geen keuzestress

- Fotoshoot op locatie naar keuze
- Professionele nabewerking van de foto's
- 25 foto's met hoge resolutie die jullie zelf kunnen uitkiezen in een online galerij
- Uitgebreid kledingadvies en mogelijkheid om jurken uit de client closet te lenen.
- Mogelijkheid tot het kopen van extra foto's voor €12,00 per foto

- Fotoshoot op locatie naar keuze
- Professionele nabewerking van de foto's
- 10 foto's met hoge resolutie die jullie zelf kunnen uitkiezen in een online galerij
- Uitgebreid kledingadvies
- Mogelijkheid tot het kopen van extra foto's voor €12,00 per foto

299

249

349

Prijzen zwangerschapsshoot

Lieve woorden

Frequently asked questions

Vraag 1. Wanneer kan ik het beste een zwangerschapsshoot boeken?
ALS JE ZEKER WILT ZIJN VAN EEN PLEKJE OF EEN BEPAALDE DAG, DAN IS HET HANDIG OM ONGEVEER 2 MAANDEN VOOR JE DE SHOOT AL EEN PLEKJE IN MIJN AGENDA TE RESERVEREN. LAST MINUTE KUN JE HET NATUURLIJK ALTIJD VRAGEN, MAAR DAN BEN IK WEL MINDER FLEXIBEL BESCHIKBAAR.

Vraag 2. Hoe snel na de zwangerschapsshoot ontvangen we de foto's en hoe worden deze aangeleverd?


NA DE FOTOSHOOT ONTVANGEN JULLIE BINNEN 3 WEKEN een mail met een link naar jullie persoonlijke online portaal. hier kunnen jullie de foto's met een globale bewerking bekijken en jullie favorieten selecteren. De foto's die jullie uitkiezen ga ik allemaal nog eens uitgebreid bij langs voor de puntjes op de i en daarna krijgen jullie een berichtje dat de foto's in het portaal gedownload kunnen worden.


Vraag 3. Op welke locatie fotografeer je een gezinsshoot of zwangerschapsshoot?
IN DE MEESTE GEVALLEN FOTOGRAFEER IK zwangerschapsshoots OP EEN MOOIE PLEK IN DE NATUUR. IK KAN JULLIE VERSCHILLENDE PLEKKEN IN GRONINGEN EN DRENTHE AANRADEN DIE IK KEN, MAAR JULLIE MOGEN ZELF NATUURLIJK OOK EEN PLEK UITKIEZEN. 

HET IS OOK MOGELIJK (BIJVOORBEELD OM NIET AFHANKELIJK TE ZIJN VAN HET WEER) OM EEN MOOIE LOCATIE AF TE HUREN, ZOALS EEN OUDE FABRIEK. OF EEN INTIEME ZWANGERSHAPSSHOOT BIJ JULLIE THUIS.

Vraag 4. Krijgen we de foto's ook in zwart wit?
IK KIJK ALTIJD PER FOTO HOE DE FOTO HET MOOISTE UITKOMT. VAAK IS DAT IN KLEUR, MAAR SOMS MAAKT EEN ZWART WIT BEWERKING DE FOTO NOG KRACHTIGER. SOMMIGE FOTO'S KRIJGEN JULLIE DAAROM MISSCHIEN ALLEEN IN ZWART WIT EN SOMS KIES IK VOOR KLEUR EN ZWART WIT, AFHANKELIJK VAN DE FOTO. MOCHT ER EEN FOTO TUSSEN ZITTEN DIE JE HEEL GRAAG IN ZWART WIT OF JUIST KLEUR WILT HEBBEN, STUUR ME DAN EVEN EEN BERICHTJE, DAN KIJK IK NAAR DE MOGELIJKHEDEN.

Vraag 5. Komen al onze foto's op sociale media en je website?IK VIND HET ALTIJD SUPERLEUK ALS IK (ENKELE) FOTO'S MAG GEBRUIKEN OP MIJN SOCIALE MEDIA OF OP MIJN WEBSITE. DIT DOE IK NATUURLIJK ALLEEN ALS JULLIE HIER TOESTEMMING VOOR GEVEN. IK stuur daarom na afloop van de shoot een online formulier die jullie kunnen INVULLEN. HIER OP KUN JE AANGEVEN WAAR JE WEL OF NIET TOESTEMMING VOOR GEEFT.