Zwangerschapsshoot

Zwangerschaps fotograaf Groningen, Drenthe en Friesland

Een fotoshoot om je zwangerschap te vieren

Gefeliciteerd, er is een kleintje op komst! Je zwangerschap is een hele bijzondere periode die gevierd mag worden, zodat jullie altijd kunnen terugblikken op deze speciale tijd. Je mooie ronde buik, je zwangerschapsglow, samen dromen over hoe jullie leven er straks uit zal zien..

Zachtheid, verbinding met je kindje, kracht, emotie, liefde, verwondering, lachen; dat zijn woorden die voor mij passen bij een zwangerschapsshoot en wat ik voor jou wil vastleggen. Is dat precies wat jij wilt voelen en ervaren tijdens een fotoshoot?

Weet je nog, die mooie zwangere buik? Samen fantaseren hoe jullie het zouden gaan doen als papa en mama. Laat mij de grappige en liefdevolle momenten voor jullie vastleggen, waar je later zo fijn op terug kijkt.

Extra foto's

zwangerschapsshoot prijzen

€275

Een ontspannen en gezellige fotoshoot bij jullie thuis of op een mooie plek in de natuur. Je kiest zelf je favoriete foto's uit van de shoot en ontvangt een mooi harmonicaboekje als herinnering aan deze bijzondere periode.

Wat is inclusief

- de tijd die er nodig is om mooie foto's te maken
- 12 foto's die je zelf mag uitzoeken in een online galerij in medium formaat*
- harmonicaboekje als tastbare herinnering
- styling advies
- je mag gebruik maken van items uit mijn client closet
- 15% korting op een newbornshoot


  • Per losse foto                €12,50
  • 10 extra foto's               €99,-
  • Alle foto's                      €175,-
* Waarom medium formaat? 
Dit formaat foto is af te drukken tot maximaal A4 formaat. Wanneer je grotere afdrukken zou willen bestellen, kun je of de foto in hoge resolutie (HR bestand) kopen, maar nog liever zou ik je willen adviseren over een afdruk en samen kijken naar het materiaal en wat bij jullie past.

Omdat er qua kleuren en kwaliteit ontzettend grote verschillen zijn per leverancier, wil ik graag voorkomen dat jullie straks een hema afdruk met oranje gezichten aan de muur hebben hangen. Ik sta voor kwaliteit en wil graag dat jullie zeker mogen zijn van de juiste kleuren en mooie kwaliteit prints waar je dagelijks van zult genieten.

Dit wil ik!

Lieve woorden

Frequently asked questions

Vraag 1. Wanneer kan ik het beste een zwangerschapsshoot boeken?
Als je zeker wilt zijn van een plekje of een bepaalde periode dan is het handig om ongeveer 2-3 maanden van tevoren de fotoshoot voor je zwangerschap te boeken. We plannen dan een zwangerschapsshoot in Groningen, Friesland of Drenthe.

Last minute boeken mag natuurlijk altijd, maar dan ben ik vaak wel minder flexibel. Let op dat de zomermaanden vaak druk zijn, dus wacht vooral in die periode niet te lang met je plekje reserveren.

Vraag 2. Hoe snel na de zwangerschapsshoot ontvangen we de foto's en hoe worden deze aangeleverd?


Na de zwangerschapsshoot ontvangen jullie binnen 2 weken een mail met een link naar jullie persoonlijke online portaal. Hier kunnen jullie de foto's met een globale bewerking bekijken en jullie favorieten selecteren. De foto's die jullie uitkiezen ga ik allemaal nog eens uitgebreid bij langs voor de puntjes op de i en daarna krijgen jullie een berichtje dat de foto's van de zwangerschap fotoshoot in het portaal gedownload kunnen worden.


Vraag 3. Op welke locatie fotografeer je een zwangerschapsshoot?
De zwangerschapsshoot vindt plaats in Drenthe, Groningen of Friesland.
  • Favoriete locaties in Drenthe voor een fotoshoot zijn bijvoorbeeld Zeegse, Schipborg, Zuidlaren, Gasterse duinen, het Balloërveld en het Hemelriekje bij Gasselte.
  • Favoriete locaties in Groningen voor een zwangerschapsshoot zijn de Heemtuin in Muntendam, de Onlanden, het Roegwold of het strand bij Meerwijk, Hoogezand.
  • Favoriete locaties in Friesland voor een zwangerschap fotoshoot zijn de Kale Duinen bij Appelscha en de zandvlakte bij Bakkeveen.

Vraag 4. Heb je ook jurken die ik kan lenen tijdens de zwangerschaps shoot?
Ja zeker, ik heb een aantal hele mooie jurken in mijn client closet die je mag lenen tijdens een fotoshoot. Wanneer je een plekje hebt geboekt stuur ik mijn client closet en kun je aangeven of je 1 of meerdere jurken wilt dragen tijdens de shoot. Ik zorg dan dat deze netjes en gewassen is. Het zijn jurken van hoge kwaliteit en draagbaar met bijna alle maten en ook met zwangere buik natuurlijk.

Vraag 5. Kan ik ook een zwangerschapsshoot doen met mijn gezin?Het is superleuk om een zwangerschapsshoot te doen met het hele gezin. Lekker samen spelen in het zand, kusjes op je zwangere buik van grote broers of zussen. Je leest meer over een fotoshoot zwangerschap met het gezin op deze pagina.