De geboorte van je baby vieren met een newborn shoot

Na de geboorte van je baby komt er veel op je af. De eerste dagen en weken moet je aan elkaar wennen, je krijgt weinig slaap omdat je kindje om de 2 of 3 uur voeding nodig heeft. Misschien heb je wel een zware bevalling gehad en moet je daar nog van herstellen. Daarnaast de blijdschap en verwondering van je kindje die eindelijk bij jullie is, misschien wel een nieuwsgierig broertje of zusje die ook nog aandacht nodig heeft. Kortom, een periode waarin veel gebeurt.

En dan ineens is het 6 maanden later. Je hebt eindelijk weer wat betere nachten en je kijkt je foto's terug van de afgelopen maanden. Je hebt een heleboel foto's van je pasgeboren baby, de ene scherper dan de ander. Maar je ziet eigenlijk geen foto's waar je zelf mooi op staat  met je kindje. Of van jullie als gezin. Je vindt geen foto's terug van hoe jullie als nieuwe ouders helemaal verliefd en verwonderd naar jullie baby kijken en naar elkaar. Wat een spijt, want deze momenten komen niet meer terug!

Newborn Fotograaf in Groningen, Drenthe en Friesland

Weet je nog, die schattige babyvetjes? 
Ik weet als geen ander hoe snel die babytijd voorbij gaat. Laat mij de speciale alledaagse momentjes voor jullie vastleggen, waar je later zo fijn op terug kijkt.

Sinds ik de waarde van fotografie heb ontdekt en zelf kinderen heb zorg ik dat we regelmatig foto's van ons gezin laten maken. Kinderen veranderen zó snel en het lieve snoetje dat ze nu hebben, is over een half jaar weer anders.

Iedereen die niet vaak voor de camera staat vindt dit een beetje spannend. Hoe moet ik staan en moet ik nu geforceerd gaan lachen? Ik vind het belangrijk om jullie ontspannen op de foto te zetten. Door jullie vragen te stellen, opdrachtjes te geven en de focus op elkaar te leggen en natuurlijk vooral op jullie prachtige newborn, vergeet je soms haast dat ik er ben. De interactie en fijne momenten die dan ontstaan leg ik voor jullie vast tijdens de newbornshoot. Een momentopname van één van de meeste bijzondere periodes in je leven als ouders.

Een ongedwongen newborn fotoshoot van jullie gezin in jullie eigen omgeving binnen 1-4 weken na de geboorte van jullie baby.

Fotoshoot Newborn

Ik leg de spontane, liefdevolle momentjes vast die zich voordoen. Zoals jij die je baby voeding geeft en aan die heerlijk zachte haartjes ruikt. De grote broer die heel graag kusjes geeft aan zijn kleine zusje. Details van de babykamer. Alles wat jullie verhaal vertelt. Woorden die een newborn fotoshoot voor mij samenvatten zijn; verwondering, liefde, verbinding, emotie, zachtheid, puur, rust. Spreekt dit jou aan? Lees dan gauw verder.

Mijn werkwijze bij een newbornshoot

Website Assets-Arch Outline

Dit wil ik!

€275 

Investering

 • Shoot van 1,5 uur
 • Styling advies
 • Gebruik jurken client closet
 • Nabewerking
 • 10 foto's naar keuze in hoge resolutieWat is inclusief?

Een newbornshoot bij jullie thuis, dus je hoeft de deur niet uit. Als newborn fotograaf leg ik jullie vast als gezin, van de gezinsleden apart met baby en alle details van jullie prachtige kleintje.  Bij dit pakket kies je enkele foto's uit, bijvoorbeeld om aan de muur te kunnen hangen.

01. Newborn basis

Dit wil ik!

€325

Investering

 • Shoot van 1,5 uur
 • Styling advies
 • Gebruik jurken client closet
 • Nabewerking
 • 25 foto's in hoge resolutieWat is inclusief?

Een newbornshoot bij jullie thuis, dus je hoeft de deur niet uit. Als newbornfotograaf leg ik jullie vast als gezin, van de gezinsleden apart met baby en alle details van jullie prachtige kleintje. Bij dit pakket kies je al jullie favoriete momenten uit van de shoot.

02. Newborn Lovely

Website Assets-Arch Outline

Meest gekozen

Website Assets-Arch Outline

Dit wil ik!

€375

Investering

 • Shoot van 1,5 uur
 • Styling advies
 • Gebruik van jurken client closet
 • Nabewerking
 • Alle (ongeveer 50) foto's in hoge resolutieWat is inclusief?

Een newbornshoot bij jullie thuis, dus je hoeft de deur niet uit. Als newbornfotograaf leg ik jullie vast als gezin, van de gezinsleden apart met baby en alle details van jullie prachtige kleintje.

 Bij dit pakket heb je geen keuzestress, want je krijgt alle foto's van de newbornshoot. Naast de mooie portretten die je misschien aan de muur wilt hangen, leg ik ook kleine details tussendoor vast zoals de geboortekaartjes, jullie baby in badje doen, dingen die het verhaal van die eerste periode met jullie kindje compleet maakt.

03. Newborn - Full story

Frequently asked questions

Vraag 1. Wanneer kan ik het beste een newborn fotoshoot boeken?
Als je zeker wilt zijn van een plekje voor je newbornshoot dan is het verstandig om al tijdens de zwangerschap te boeken. Last minute kun je dit altijd proberen, maar dan ben ik waarschijnlijk minder flexibel beschikbaar. Bij het boeken van een newborn fotoshoot spreken we vaak 2 data af en na de geboorte spreken we definitief af welke datum het meest handig is.

Vraag 2. Hoe snel na de Newbornshoot ontvangen we de foto's en hoe worden deze aangeleverd?
Na de newborn fotoshoot ontvangen jullie binnen 2 weken de galerij waar jullie foto's kunnen uitkiezen, via een persoonlijk portaal. Daarin kun je jullie favoriete newborn foto's selecteren en de foto's die worden uitgekozen ga ik qua bewerking finetunen en vervolgens zet ik ze in hetzelfde portaal klaar om te downloaden als digitale fotobestanden van groot formaat.

Vraag 3. Beschik je over een studio of wat zijn anders de mogelijkheden qua locatie voor een newbornshoot?
Ik beschik niet over een foto studio, maar een newbornshoot doe ik eigenlijk altijd bij het gezin thuis. In jullie eigen omgeving voelt de baby zich het meest ontspannen en jullie hoeven niet de deur uit voor de newborn fotoshoot. Je ontvangt vooraf tips waar je om kunt denken en waar we foto's zullen maken in huis.

Vraag 4. Krijgen we de foto's van een newborn fotoshoot ook in zwart wit?Ik kijk bij een newborn fotoshoot altijd per foto hoe de bewerking het mooiste uitkomt. Vaak is dat in kleur, maar soms komt een foto nog wat krachtiger uit in zwart wit. Afhankelijk van de foto lever ik deze dan zowel in kleur als in zwart wit.

Vraag 5. Komen al onze foto's van de newbornshoot op sociale media en je website?
Ik vind het altijd superleuk wanneer ik foto's van een newborn fotoshoot mag delen op sociale media. Maar wel alleen met jullie toestemming. Ik stuur daarom na afloop van de shoot via mijn klantsysteem een formulier die je online kunt invullen en waarop je aangeeft waar je wel en niet toestemming voor geeft.