Coaching
voor 
moeders

Lieve, Dappere mama,

Na de geboorte van je kindje komt er veel op je af. De eerste dagen en weken moet je aan elkaar wennen, je krijgt weinig slaap omdat je kindje om de 2 of 3 uur voeding nodig heeft. Misschien heb je wel een zware bevalling gehad en moet je daar nog van herstellen. Daarnaast de blijdschap en verwondering van je kindje die eindelijk bij jullie is, misschien wel een nieuwsgierig broertje of zusje die ook nog aandacht nodig heeft. Kortom, een periode waarin veel gebeurt.

En dan ineens is het 6 maanden later. Je hebt eindelijk weer wat betere nachten en je hebt je ritme met de kleine inmiddels gevonden. Maar je voelt een soort onrust van binnen. Het werk wat je altijd met plezier deed lijkt niet meer zoveel voldoening te geven, je komt maar weinig toe aan dingen doen voor jezelf en je vraagt je af of je eigenlijk nog wel dezelfde persoon bent als voordat je moeder werd.

Moeder worden is een hele grote transformatie, praktisch gezien maar ook mentaal en emotioneel. Het verandert alles en het is begrijpelijk als het lastig is om daarna de balans terug te vinden tussen het moeder zijn en zorgen voor je kindje en aan de andere kant nog jezelf zijn en het leven leiden waar jij blij van wordt.

Als we allemaal onze dromen waarmaken en de beste versie van onszelf zijn, hebben we de wereld veel meer te geven dan wanneer we vermoeid doorploeteren en ons hoofd net boven water houden. 

- Glennon Doyle - ongetemd leven

Bovenstaande uitspraak vind ik zelf heel waardevol en inspirerend. Dat is ook wat ik nastreef, wat ik mijn kinderen wil leren én waarmee ik andere vrouwen wil helpen.

Ik ben zelf inmiddels moeder van 3 kinderen en heb de afgelopen 7 jaren een heel proces doorgemaakt door eerst mijn eigen moeder te verliezen en daarna het zelf moeder worden. Ik ben mezelf vaak tegen gekomen, heb twee keer een paar maanden pauze genomen van mijn werk omdat het niet meer lukte, heb veel coaching en therapie gehad.

En ondanks dat ik nog steeds niet helemaal ben waar ik heen wil, dat is een proces, heb ik al zoveel geleerd en zoveel stappen mogen zetten richting meer vrijheid, meer energie, een leukere moeder zijn en mijn dromen te realiseren.

Dit, in combinatie met mijn achtergrond als maatschappelijk werker, maakt dat ik heel graag jou ook een paar stappen verder wil helpen, wanneer jij jouw pad even kwijt bent.
Coach Moederschap Groningen

Er zijn verschillende stappen die je kunt nemen om aan de slag te gaan. Gratis inspiratie mails, een avond samen met andere moeders en 1 op 1 sessies. Je kunt ze los van elkaar doen, maar het is zo in elkaar gezet dat alle 3 de stappen ook een mooie aanvulling zijn op elkaar. Steeds iets verder de diepte in, afhankelijk van waar jij behoefte aan hebt.

Bekijk hieronder de verschillende opties en bepaal wat voor jou de beste stap is. Je kunt altijd beginnen met een aantal (gratis) mails om alvast aan het denken gezet te worden.

Website Assets-Arch Outline

Dit wil ik!

Gratis

Investering

 • 3 gratis inspiratie mails verdeeld over 3 weken
 • tips, inspiratie en concrete opdrachten over zelfzorg, ontspanning en jouw ideale leven.
 • mogelijkheid om daarna te kiezen voor een "Moeders in Verbinding" avond of een 1 op 1 sessie.Wat is inclusief?

Een mooie eerste stap om mee te beginnen zijn de inspiratie mails. Deze zijn gratis en geven je 3 momenten dat je de komende tijd alvast stil kunt staan bij wie jij bent en waar je van droomt.

1. Inspiratie mails

Dit wil ik!

€55,- per avond

Investering

 • Thee en cacao drinken
 • Een geleide meditatie om tot ontspanning te komen.
 • Een verdiepende schrijfopdracht
 • Een mooie visualisatie gekoppeld aan het thema van de avond
 • Tijd om met andere moeders te verbinden.Wat is inclusief?

Ontsnap even aan de dagelijkse drukte en verbind je met jezelf en andere moeders in een sfeervolle yurt in Drenthe.

Het is een avond voor zelfzorg en verbinding, waarin we samen stil staan en groeien. Kom zoals je bent, je bent van harte welkom!

02. Moeders in verbinding

Website Assets-Arch Outline
Website Assets-Arch Outline

Dit wil ik!

€299

Investering

 • coaching sessie van 2 uur
 • wandeling in de natuur met thee of cacao
 • inclusief cappucino/thee en wat lekkers
 • inclusief persoonlijke, inspirerende opdrachten
 • concreet stappenplan om zelf mee verder te gaan
 • krachtige foto's van JOU, mooie mamaWat is inclusief?

Als coach voor moeders met jonge kinderen wil ik jou het allerliefste even laten voelen wie jij ook alweer bent en wat jij het allerbelangrijkste vindt.

Met daarnaast een stukje praktische coaching door middel van een werkboek met opdrachten en het maken van een stappenplan afgestemd op waar jij meer grip op zou willen krijgen.

Een sessie waarin je erkenning en herkenning mag ervaren, voelen, blote voeten in het zand, thee en wat lekkers, praktische handvaten. Echt een moment voor jou om weer in verbinding te komen met jezelf.

03. 1 op 1 sessie

1 op 1 sessie

Inspiratie mails

Kies hier je volgende stap:

- Manon

"Via instagram heb ik een sessie gewonnen bij Iris. Ik wist niet zo goed wat ik moest verwachten maar was wel heel nieuwsgierig.

We hebben afgesproken in Zeegse. Daar hebben we in de vroege ochtend lekker gewandeld, gepraat, gemediteerd en foto's gemaakt.

Iris stelt je echt op je gemak en je voelt je al snel vertrouwd bij haar. Ik vond het zelf altijd lastig om te mediteren, maar de meditatie in de natuur deed mij echt wat. Ook maakten we foto's van mij alleen. Dit vind ik ontzettend ongemakkelijk, maar nu ik ze heb ontvangen ben ik er erg blij mee. De hele sessie heeft mij positief verrast!
Je bent een erg lief en leuk persoon en ik wil je erg bedanken voor deze ervaring.

Zij ging je voor..

Frequently asked questions

Vraag 1. Voor wie is deze coaching geschikt?
Voor moeders die graag meer verbinding willen voelen met zichzelf en hun eigen dromen, groot of klein. Voel jij je nu vermoeid, onbegrepen en heb je het gevoel dat je soms zelf niet meer zo goed weet wie je bent na het moeder worden en wat je graag zou willen? Dan ben ik er voor jou!

Vraag 2. Is het mogelijk om meerdere sessies te boeken?
Je kunt na het ontvangen van de inspiratiemails, een 1 op 1 sessie boeken. Hierin zullen we meer de diepte ingaan. Het is ook mogelijk om een traject van 3 maanden te boeken, wanneer je graag zou willen dat ik wat langer met je mee loop. 

Vraag 3. Waar vindt de 1 op 1 coaching voor moeders plaats?
De coaching voor moeders vindt plaats in Drenthe, Groningen of Friesland.

Mijn favoriet is om af te spreken bij Zeegse en daar samen de natuur in te gaan om daarna in het hotel bij Zeegse 
onder het genot van cappucino/thee en wat lekkers nog samen te werken aan een concreet stappenplan voor jou. Maar een andere locatie is in overleg ook altijd mogelijk.

Vraag 4. Wat is het resultaat na moederschapscoaching bij jou?Dit is natuurlijk afhankelijk van hoeveel energie en tijd jij er zelf in steekt, maar dit is wat ik je graag wil meegeven;
- Je hebt beter in beeld wat je energie geeft en wat energie kost
- Je hebt je prioriteiten duidelijk
- Je weet hoe je jezelf weer op 1 kunt zetten en de persoon kunt zijn die je graag wilt zijn
- Je bent een meer ontspannen moeder en een inspiratie voor je kinderen