Personal branding Fotograaf

Laat jezelf zien

Mensen kopen graag van een persoon, niet van een bedrijf. Het is daarom, vooral voor kleine ondernemers, heel belangrijk om je klanten te laten zien wie het gezicht achter jou bedrijf is. Laat verschillende kanten van jezelf zien, beelden van hoe je aan het werk bent, hoe je werkplek eruit ziet. Alles wat iets zegt over jouw bedrijf en jouw inspiratie kun je gebruiken in je verhaal naar jouw klanten toe.  

Ik help je graag aan deze beelden. Mijn stijl van fotograferen is ongedwongen, spontaan, nuchter. Ik maak een variatie aan beelden zodat je zelf kunt kijken hoe jij jezelf wilt laten zien aan jouw klanten. Wanneer je een ondernemersshoot boekt bij Iris Antonides Fotografie, krijg je eerst een vragenlijst toegestuurd zodat ik zo goed mogelijk voorbereid ben op jou werkzaamheden en jou wensen voor de foto's. Bekijk hieronder de verschillende mogelijkheden.

Voor productfotografie wil ik je vragen om contact met mij op te nemen voor een prijs op maat en om te kijken of we een match zijn.

* Alle prijzen zijn exclusief BTW.


Het is zó belangrijk dat je als ondernemer laat zien wie jij bent en waarom je doet wat je doet. Zo leren je klanten jou kennen en bouw je aan vertrouwen. Goede foto's van jou zijn daarbij onmisbaar! 

Personal Branding Basis

Dit pakket is heel geschikt als je een paar foto's wilt van jezelf om op je website te gebruiken of jezelf een keer voor te stellen op sociale media. Ook geschikt voor linked-In foto's.

inclusief:
- Vragenlijst per mail
- 60 minuten fotografie
- 25 foto's uitkiezen in een online galerij
- 1 locatie naar keuze (excl. eventueel huurkosten)
- 1 kledingwissel
- digitale aanlevering van bestanden

325

Personal Branding Extra

Dit pakket is heel geschikt als je zowel portretfoto's wilt van jezelf, bijvoorbeeld in de natuur en daarnaast foto's dat je werkt aan je onderneming. Je krijgt hiermee meer afwisseling in de beelden en kunt meerdere kanten van jezelf laten zien aan klanten.

Inclusief:
- Vragenlijst per mail
- 120 minuten fotografie
- 50 foto's uitkiezen in een online galerij
- 1 of 2 locaties naar keuze (excl. reiskosten)
- 2 kledingwissels
- Digitale aanlevering van de bestanden

399

Dit pakket is heel geschikt als je graag het hele jaar door voldoende beelden wilt hebben van jezelf om te gebruiken op bijvoorbeeld je website en sociale media, Passend bij verschillende seizoenen.

Inclusief:
- 4 x 60 minuten fotografie
- Meerdere locaties en kledingwissels
- 100 foto's per jaar
- Digitale aanlevering van bestandenPersonal Branding Seizoenspakket

Ik ga ervoor

1150