Newborn & Baby Fotograaf Groningen

Lieve mama (to be), Wil jij ook zo graag mooie pure foto's van je kindje én jou zelf als moeder?

 Na de geboorte van je kindje komt er veel op je af. De eerste dagen en weken moet je aan elkaar wennen, je slaapt weinig slaap omdat je kindje om de 2 of 3 uur voeding nodig heeft. Misschien heb je wel een zware bevalling gehad en moet je daar nog van herstellen. Daarnaast de blijdschap en verwondering van je kindje die eindelijk bij jullie is, misschien wel een nieuwsgierig broertje of zusje die ook nog aandacht nodig heeft. Kortom, een periode waarin veel gebeurt.

En dan ineens is het 6 maanden later. Je hebt eindelijk weer wat betere nachten en je kijkt je foto's terug van de afgelopen maanden. Je hebt een heleboel foto's van je pasgeboren baby, de ene scherper dan de ander. Maar je ziet eigenlijk geen foto's waar je zelf mooi op staat  met je kindje. Of van jullie als gezin. Je vindt geen foto's terug van hoe jullie als nieuwe ouders helemaal verliefd en verwonderd naar jullie baby kijken en naar elkaar. Wat een spijt, want deze momenten komen niet meer terug!

Weet je nog, die schattige babyvetjes? 
Ik weet als geen ander hoe snel die babytijd voorbij gaat. Laat mij de speciale alledaagse momentjes voor jullie vastleggen, waar je later zo fijn op terug kijkt.

Sinds ik de waarde van fotografie heb ontdekt en zelf kinderen heb zorg ik dat we regelmatig foto's van ons gezin laten maken. Kinderen veranderen zó snel en het lieve snoetje dat ze nu hebben, is over een half jaar weer anders.

Iedereen die niet vaak voor de camera staat vindt dit een beetje spannend. Hoe moet ik staan en moet ik nu geforceerd gaan lachen? Ik vind het belangrijk om jullie ontspannen op de foto te zetten. Door jullie vragen te stellen, opdrachtjes te geven en de focus op elkaar te leggen en natuurlijk vooral op jullie prachtige baby, vergeet je soms haast dat ik er ben. De interactie en fijne momenten die dan ontstaan leg ik voor jullie vast. Een momentopname van één van de meeste bijzondere periodes in je leven als ouders.

een ongedwongen fotoreportage van jullie gezin bij jullie thuis.

Newbornfotografie

IK LEG DE SPONTANE, LIEFDEVOLLE MOMENTJES VAST DIE ZICH VOORDOEN, ZOALS MAMA DIE HAAR KINDJE KNUFFELT OF EEN GROTE BROER DIE ZIJN KLEINE ZUSJE EEN KUS GEEFT. OOK DETAILS VAN DE BABYKAMER, HET IN BAD DOEN VAN JE KINDJE OF HET GEVEN VAN BORSTVOEDING KUNNEN WAARDEVOLLE MOMENTEN ZIJN OM VAST TE LEGGEN. DIT GAAT ALLEMAAL IN OVERLEG MET JULLIE. 

Just a few impressions

The full story

Your loveliest moments

- Fotoshoot bij jullie thuis 
- Professionele nabewerking 
- Uitgebreid kledingadvies
- Mogelijkheid tot lenen van jurken uit de client closet
- alle foto's (ongeveer 50) met hoge resolutie, dus geen keuzestress

- Fotoshoot bij jullie thuis
- Professionele nabewerking
- 25 foto's met hoge resolutie die jullie zelf kunnen uitkiezen in een online galerij
- Uitgebreid kledingadvies en mogelijkheid tot lenen van jurken uit de client closet
- Mogelijkheid tot het kopen van extra foto's voor €12,00 per foto

- Fotoshoot bij jullie thuis 
- Professionele nabewerking 
- 10 foto's met hoge resolutie die jullie zelf kunnen uitkiezen in een online galerij
- Uitgebreid kledingadvies
- Mogelijkheid tot het kopen van extra foto's voor €12,00 per foto

325

249

375

Prijzen newbornshoot

Scroll opzij voor meer beelden

Frequently asked questions

Vraag 1. Wanneer kan ik het beste een newborn shoot boeken?
ALS JE ZEKER WILT ZIJN VAN EEN PLEKJE OF EEN BEPAALDE DAG, DAN IS HET HANDIG OM TIJDENS DE ZWANGERSCHAP AL EEN PLEKJE IN MIJN AGENDA TE RESERVEREN. LAST MINUTE KUN JE HET NATUURLIJK ALTIJD VRAGEN, MAAR DAN BEN IK WEL MINDER FLEXIBEL BESCHIKBAAR.

Vraag 2. Hoe snel na de Newborn shoot ontvangen we de foto's en hoe worden deze aangeleverd?
NA DE FOTOSHOOT ONTVANGEN JULLIE BINNEN 3 WEKEN DE FOTO'S VAN MIJ. ALS JULLIE VOOR HET PAKKET HEBBEN GEKOZEN MET ALLE FOTO'S, DAN STUUR IK DEZE METEEN ALS BESTANDEN DIE JE KUNT DOWNLOADEN VIA WETRANSFER. ALS JULLIE NIET VOOR ALLE FOTO'S GEKOZEN HEBBEN ONTVANG JE EEN MAIL VAN PIXIESET WAAR JULLIE IN EEN ONLINE GALERIJ JULLIE FAVORIETE FOTO'S KUNNEN SELECTEREN.

Vraag 3. Beschik je over een studio of wat zijn anders de mogelijkheden qua locatie voor een newborn shoot?
IK BESCHIK NIET OVER EEN STUDIO. IN DE MEESTE GEVALLEN ALS IK EEN BABY MAG FOTOGRAFEREN, DOEN WE DIT THUIS IN JULLIE EIGEN OMGEVING. WANNEER HET ZOMER IS KOMT HET OOK WEL EENS VOOR DAT WE BUITEN EEN NEWBORN SHOOT DOEN, ALS DE TEMPERATUUR DIT TOE LAAT. DIT IS AFHANKELIJK VAN JULLIE WENSEN.

Vraag 4. Krijgen we de foto's ook in zwart wit?IK KIJK ALTIJD PER FOTO HOE DE FOTO HET MOOISTE UITKOMT. VAAK IS DAT IN KLEUR, MAAR SOMS MAAKT EEN ZWART WIT BEWERKING DE FOTO NOG KRACHTIGER. SOMMIGE FOTO'S KRIJGEN JULLIE DAAROM MISSCHIEN ALLEEN IN ZWART WIT EN SOMS KIES IK VOOR KLEUR EN ZWART WIT, AFHANKELIJK VAN DE FOTO. MOCHT ER EEN FOTO TUSSEN ZITTEN DIE JE HEEL GRAAG IN ZWART WIT OF JUIST KLEUR WILT HEBBEN, STUUR ME DAN EVEN EEN BERICHTJE, DAN KIJK IK NAAR DE MOGELIJKHEDEN.

Vraag 5. Komen al onze foto's op sociale media en je website?
IK VIND HET ALTIJD SUPERLEUK ALS IK (ENKELE) FOTO'S MAG GEBRUIKEN OP MIJN SOCIALE MEDIA OF OP MIJN WEBSITE. DIT DOE IK NATUURLIJK ALLEEN ALS JULLIE HIER TOESTEMMING VOOR GEVEN. IK NEEM DAAROM EEN FORMULIER MEE NAAR DE SHOOT DIE IK JULLIE LAAT INVULLEN. HIER OP KUN JE AANGEVEN WAAR JE WEL OF NIET TOESTEMMING VOOR GEEFT.

Lieve woorden