Gezins Fotograaf Groningen

Ongedwongen fotoshoot van het gezin

Foto’s spelen een belangrijke rol in de herinneringen die we in ons hart bewaren. Sommige momenten wil je nooit vergeten, zoals je pasgeboren baby die heerlijk in je armen ligt, de ondeugende lach van je peuter en je ronde buik waar jullie kindje in groeit. Ik weet als moeder en fotograaf maar al te goed hoe snel de tijd gaat met jonge kinderen en hoe weinig je vaak zelf op de foto staat, of als gezin.

Daarom is het mijn missie om moeders en gezinnen te fotograferen op een persoonlijke en ontspannen manier. Ik leg een momentopname vast van jullie liefde voor elkaar, zodat dit voor altijd blijft. Hoe snel de kinderen ook groot worden.

Weet je nog, die schattige babyvetjes? Die ondeugende peuterkoppies? Je mooie zwangere buik? Ik weet als geen ander hoe snel kinderen groeien en veranderen. Laat mij de grappige en liefdevolle momenten voor jullie vastleggen, waar je later zo fijn op terug kijkt.

Gezin Fotoshoot

Wil je graag een keer foto's van je gezin waar jullie allemaal op staan? Ik herken als moeder maar al te goed dat je vaak zelf op de foto's ontbreekt, of het is een bewogen selfie. 

Ik bied daarom een ongedwongen gezinsshoot, gezellig en zoals bij jullie past. Met kleine kinderen maken we er een leuke belevenis van waarbij ik gebruik maak van mijn camerabuddy "Vosje". Ik geef jullie kleine opdrachtjes of stel vragen voor liefdevolle en spontane foto's..

Het liefst werk ik buiten in de natuur op een locatie naar keuze maar als het slecht weer is of jullie willen juist graag in jullie eigen omgeving foto's maken dan kan dat natuurlijk ook.

Speelse, liefdevolle foto's van jullie gezin

Just a few impressions

The full story

Your loveliest moments

- Fotoshoot op locatie naar keuze
- Professionele nabewerking
- Uitgebreid kledingadvies
- Mogelijkheid tot lenen van jurken uit de client closet
- alle foto's (ongeveer 50) in hoge resolutie, dus geen keuzestress

- Fotoshoot op locatie naar keuze
- Professionele nabewerking van de foto's
- 25 foto's met hoge resolutie die jullie zelf kunnen uitkiezen in een online galerij
- Uitgebreid kledingadvies en mogelijkheid om jurken te lenen uit de client closet
- Mogelijkheid tot het kopen van extra foto's voor €12,00 per foto

- Fotoshoot op locatie naar keuze
- Professionele nabewerking van de foto's
- 10 foto's met hoge resolutie die jullie zelf kunnen uitkiezen in een online galerij
- Uitgebreid kledingadvies
- Mogelijkheid tot het kopen van extra foto's voor €12,00 per foto

299

249

349

Prijzen gezinsshoot

Lieve woorden

Frequently asked questions

Vraag 1. Wanneer kan ik het beste een gezinsshoot boeken?
ALS JE ZEKER WILT ZIJN VAN EEN PLEKJE OF EEN BEPAALDE DAG, DAN IS HET HANDIG OM ONGEVEER 2 MAANDEN VOOR JE DE SHOOT AL EEN PLEKJE IN MIJN AGENDA TE RESERVEREN. LAST MINUTE KUN JE HET NATUURLIJK ALTIJD VRAGEN, MAAR DAN BEN IK WEL MINDER FLEXIBEL BESCHIKBAAR.

Vraag 2. Hoe snel na de fotoshoot ontvangen we de foto's en hoe worden deze aangeleverd?


NA DE FOTOSHOOT ONTVANGEN JULLIE BINNEN 3 WEKEN de foto's met een globale bewerking in een online galerij. Daar kunnen jullie kiezen hoeveel en welke foto's jullie graag willen. Deze ga ik dan nog allemaal in detail bij langs voordat jullie de hoge resolutie foto's kunnen downloaden in jullie persoonlijke portaal.


Vraag 3. Op welke locatie fotografeer je een gezinsshoot of zwangerschapsshoot?
IN DE MEESTE GEVALLEN FOTOGRAFEER IK ALS GEZINSFOTOGRAAF OP EEN MOOIE PLEK IN DE NATUUR. IK KAN JULLIE VERSCHILLENDE PLEKKEN IN GRONINGEN EN DRENTHE AANRADEN DIE IK KEN, MAAR JULLIE MOGEN ZELF NATUURLIJK OOK EEN PLEK UITKIEZEN. 

HET IS OOK MOGELIJK (BIJVOORBEELD OM NIET AFHANKELIJK TE ZIJN VAN HET WEER) OM EEN MOOIE LOCATIE AF TE HUREN, ZOALS EEN OUDE FABRIEK. OF EEN day in the life shoot BIJ JULLIE THUIS.

Vraag 4. Krijgen we de foto's ook in zwart wit?
IK KIJK ALTIJD PER FOTO HOE DE FOTO HET MOOISTE UITKOMT. VAAK IS DAT IN KLEUR, MAAR SOMS MAAKT EEN ZWART WIT BEWERKING DE FOTO NOG KRACHTIGER. SOMMIGE FOTO'S KRIJGEN JULLIE DAAROM MISSCHIEN ALLEEN IN ZWART WIT EN SOMS KIES IK VOOR KLEUR EN ZWART WIT, AFHANKELIJK VAN DE FOTO. MOCHT ER EEN FOTO TUSSEN ZITTEN DIE JE HEEL GRAAG IN ZWART WIT OF JUIST KLEUR WILT HEBBEN, STUUR ME DAN EVEN EEN BERICHTJE, DAN KIJK IK NAAR DE MOGELIJKHEDEN.

Vraag 5. Komen al onze foto's op sociale media en je website?IK VIND HET ALTIJD SUPERLEUK ALS IK (ENKELE) FOTO'S MAG GEBRUIKEN OP MIJN SOCIALE MEDIA OF OP MIJN WEBSITE. DIT DOE IK NATUURLIJK ALLEEN ALS JULLIE HIER TOESTEMMING VOOR GEVEN. IK stuur daarom na afloop van de shoot een online formulier toe die jullie kunnen invullen. HIEROP KUN JE AANGEVEN WAAR JE WEL OF NIET TOESTEMMING VOOR GEEFT.